Kun muste loppuu

Musteen loppuminen on erittäin harmittava tilanne, joka ei kuitenkaan tule täysin yllättäen. Yleensä musteenloppumista seuraa tulosteiden haaleneminen ja laadun heikkeneminen. Musteen loppuessa kannattaa joko tilata uusi mustekasetti, täyttöpakkaus tai nykyisillä hinnoilla jopa ostaa kokonaan uusi tulostin.

Mustekasetteja tarjoavat ainakin seuraavat yritykset:

Miten selvitä mahdollisimman vähillä kustannuksilla

Musteen loputtua tulevat ehdottomasti eteen kysymykset mistä hankkia lisää mustetta. Vastaus on, ettei ainakaan todennäköisimmin lähi toimistotavara/ tietokonekaupasta, vaan Internetistä saat todennäköisesti edullisemmin. Useat internetin musteita myyvät yritykset kuten Inkclub.com ja Finink.com tarjoavat ilmaisen mustekasetin vain toimituskuluilla uusille asiakkaille.

Täyttämällä säästät

Sen sijaan että ostaisit uuden mustekasetin, voit joko täyttää sen itse tai lähettää mustekasetti täytettäväksi. Mustekasetin täyttäminen on uuden ostamista selvästi halvempi operaatio, mutta siihen sisältyvä vaiva ja epäonnistumisen riski puoltavat uuden mustekasetin ostoa. Ohessa ohje, kuinka mustekasettien täyttö tapahtuu finink.com:n palvelussa. Kannattaa myös tarkistaa onko juuri sinun mustekasettiasi edes mahdollista täyttää.

Muista tarkistaa nämä

Ennen mustekasetin tilaamista on hyvä muistaa tarkistaa seuraavat asiat:

  • Minkä merkkinen tulostin sinulla on - jotta saat tulostimeesi sopivan mustekasetin
  • Tarvitsetko mustaa vai värillistä mustetta tai kenties molempia - välttyäksesi noloilta tilanteilta
  • Mihin käyttötarkoitukseen muste tulee - Saadaksesi parhaan lopputuloksen ja edullisimman paketin
  • Tarvitsetko/ voitko tilata muita tuotteita samalla kertaa - Ja säästää toimituskuluissa