Testissä mustekasetin tilaus Fininik.com:sta

Tulostin.org testasi kuinka musteen tilaaminen Finink.com:sta tapahtuu, miten helppoa tilaaminen on ja kuinka nopeasti toimitus toimitetaan perille.
Tulokset olivat hämmentävän hyviä. Tilaus toimitettiin jo seuraavana päivänä perille, eikä tuotteessakaan ollut mitään vikaa.

Tilauksen tekeminen Finink.com:sta

Tulostimeni on mallia HP psc1315 monitoimitulostin. Tulostinta olen ehtinyt käyttämään jo muutaman vuoden ja muste sekä musta että värillinen ovat päässeet loppumaan.
Mustekasetin tilaamiseen Finink.com:sta vaikutti helpoimmalta ja halvimmalta tavalta tilata mustetta. Myös mainostettu ilmainen mustekasetti, sekä mainostaminen TradeDoublerin kautta sivustollani, vaikuttivat valintaan. Eli ei muuta kuin klikkaus ja saavun Fininkin etusivulle.

Finink ensivaikutelma mustekasettipalvelusta

Etusivu antaa hieman epäröivän käsityksen palvelun sisällöstä. Ilmainen mustekasettihoukutin on kuitenkin selvästi esillä. Tarkemmalla tarkastelulla havaitsen myös oman tulostinmallini olevan suosituimmissa mustekaseteissa ensimmäisenä. Hyvä, ei tarvitse ainakaan etsiä omaa tulostinmallia tulostinlistoista.

Saanko mustekasetin ilmaiseksi vai joudunko maksamaan?

Finink.com:n tarjoaa joko ilmaista mustetta tai ilmaiset valokuvapaperiTarkisteltuani tarjousta tarkemmin, havaitsin että ilmaisia mustekasetteja ei tarjota HPn tulostimiin. Ilmaisen musteen saa vain Epson, Canon ja Brother -mustesuihkutulostimiin.(ehdot) Vaihtoehtoisesti saa 20 kpl:n paketin A6 kokoista kiiltävää valokuvapaperia. Kyllä tämäkin etu minulle kelpaa, sillä kuvaan varsin paljon ja omia kuvia on mukava katsella ja esitellä myös paperilta.

Millä hinnalla mustekasetit?

Tarvitsen siis mustaa mustetta ja kolmiväri mustekasetin. Tilaushetkellä hinnat ovat seuraavat: Mustekasetti, Musta, 19ml 16,90 € Mustekasetti, 3 väriä, 15ml 27,80 €. Molemmat mallit ovat tarvikepatruunoita (eivät siis HP:n alkuperäisiä mustekasetteja), näistä lisäksi väripatruunan yhteydessä on maininta, ettei tuotetta voida uudelleen täyttää. Mustetta vaikuttaisi kuitenkin olevan kaksi kertaa enemmän tulostimessani olleisiin mustekasetteihin verrattuna (musta 10ml väri 8 ml).

Pikainen vertailu eri mustekasettien myyjien kesken

Jotta en tulisi huijatuksi, piti tarkistaa myös muiden mustekasetteja myyvien yritysten hintoja.
Vertailu on tehty ostohetkellä 23.4.2008 myyjien nettisivuilla. Valokuvapaperi on kaikilla tarjoajilla ilmainen uusille asiakkaille.

Finink.com Inkclub Mustekasetti.com
Musta 19ml 16,90€ 17,25€ ? vain 10ml tai vaihtopakkaus
3-väri 15ml 27,80€ 28,45€ 24,80€
Valokuvapaperi A6 (20kpl) Ilmainen Ilmainen Ilmainen
Toimituskulut 0 nouto 3,95 etukäteismaksu 4,95 lasku 4,95 €
Yhteensä 48,35 € 50,65€

Mustekasetti.com:n paketit olivat hieman epäselviä. Mustaa mustetta sai vain 10ml pakkauksessa tai 2 kpl:n vaihtosäiliöissä. Vaihtosäiliöiden hinta olisi ollut 19.90€, mutta ne olisivat vaatineet alkuperäisen kirjoituspään toimiakseen.

Tilaaminen finink.com palvelusta

Mustekasetti C6656A (HP 56 korvike)Tilaamisen suhteen päädyin ottamaan finink.com:sta ilmaisen valokuva paperin ja mustan musteen. Vertailun vuoksi ja eduksi tilaan värikasetin mustekasetti.com:sta ja saan sieltä myös ilmaisen valokuvapaperin samalla kertaa.

Ensimmäisen tilauksen yhteydessä tulee luonnollisesti myös rekisteröityä järjestelmään. Järjestelmään rekisteröityminen ei sisällä mitään ihmeellistä. Henkilötunnusta kysytään laskulla maksamista varten (ei pakollinen kenttä). Lisäksi käyttäjä oletusarvoisesti antaa luvan sähköisiin mainoksiin. Jos ruksin poistaa tulee ilmoitus: “Emme voi lähettää sähköpostitse mm. alennuskoodeja, jos otat rastin pois. Lähetämme postia korkeintaan n. kerran / kuukausi.” Etu vs. roskan määrä vaikuttaa positiiviselta, joten suostun suoramarkkinointiin.

Kirjautumisen jälkeen valokuvapaperin hinta vähennetään. Laskutustavasta riippuen toimituskulut ovat joko 0, 3.95, tai 4,95 euroa. Valitsen etukäteismaksun pankkitunnuksilla hintaan 3,95 euroa. Mikäli tuotteen olisi noutanut Helsingistä, olisi sen saanut ilmaiseksi, toisaalta laskusta olisi joutunut maksamaan euron ylimääräistä. Tämän tilauksen hinnaksi tuli siis 20,85 euroa. Toimitusehdoissa toimitusajaksi luvataan 1-2 päivää, joten tuotteen pitäisi olla perillä ennen viikon loppua (nyt on keskiviikko).

Tilauksen kuljettaminen

Finink.com:n pakettiTilaus on jätetty 23.4.2008 klo 9. Nyt vain odottelemaan koska tuote tulee perille.

Tilaus saapui perille 24.4.2008 klo 12. Aikaa paketin toimitukseen siis kului 27 tuntia tilauksen vahvistamisesta asiakkaalle perille saapumiseen tavallisena postilähetyksenä. Paksuutta paketilla taisi kuitenkin olla muutaman millin liikaa, sillä se ei tahtonut mahtua postiluukusta sisään.

Mustekasetti C6656A (HP 56 korvike)

Mustekasetti on pakattu elektroniikka ostoksista tutuksi tulleeseen kovamuoviin, joten paketin avaamiseen tarvitaan saksia. Kun paketti on saatu auki, löytyy sieltä tulostimeeni (HP 1315 PSC) sopiva mustekasetti aivan kuten luvattiinkin. Mustekasetti sopii hyvin paikoilleen ja tulostin tulostaa vielä automaattisesti ohjeet, kuinka saan parhaan mahdollisen tuloksen irti mustekasettista.

Loppupäätelmä

Tilaaminen Finink.com:sta oli TODELLA positiivinen yllätys. Jonkun verran verkosta ostaneena, tämä oli yksi parhaista kokemuksistani. Tilauksen tekeminen oli helppoa, maksaminen yhtä helppoa ja mikä parasta tuote oli toimiva ja se toimitettiin välittömästi perille. Pienenä miinuksena tulee paketin koko, joka ei ollut mahtua postiluukusta sisään ja mikäli en olisi ollut sattumalta paikalla paketin toimitushetkellä, olisin saattanut joutua noutamaan paketin Postista.

Finink.com Arvio 0-5
Kotisivut 4
Hinta 4
Toimitusnopeus
ja paketti
5
Yhteensä 4,33
SUOSITTELEN!

Tulostin.org suosittelee: Finink.com. Erittäin nopea toimitus edullisesti!


Tags: , , , , ,

 
 
 

Jätä vastaus